ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαήμερη κράτηση στον μαχαιροβγάλτη οδηγό – Θύμωσε γιατί του έκλεισαν τον δρόμο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαήμερη κράτηση στον μαχαιροβγάλτη οδηγό – Θύμωσε γιατί του έκλεισαν τον δρόμο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού βρέθηκε ο 27χρονος οδηγός που φέρεται να μαχαίρωσε τρία πρόσωπα και να κτύπησε με το αυτοκίνητο άλλα δύο το βράδυ της Πέμπτης (8/2).

Στον 27χρονο επιβλήθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης και αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμό, μαχαιροφορία, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:00, ο 27χρονος οδηγούσε το όχημά του συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά του στην οδό Ανδρέα Θεμιστοκλέους στη Λεμεσό όταν πλήθος κόσμου του εμπόδισε τη διέλευση.

Μετά από διαπληκτισμό, ο 27χρονος οδήγησε το όχημά του προς το πλήθος με αποτέλεσμα να κτυπήσει έναν 23χρονο, ενώ στη συνέχεια, εξερχόμενος από το όχημα, τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 23χρονο, έναν 24χρονο και έναν 25χρονο.

Ακολούθως προσπάθησε να διαφύγει και στην προσπάθεια αυτή κτύπησε αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας, ο οποίος κατάφερε να τον συλλάβει.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE