ΠΑΦΟΣ: Έμπλεξε 17χρονο και τον έστειλε στο κελί – Καταζητείται 29χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έμπλεξε 17χρονο και τον έστειλε στο κελί – Καταζητείται 29χρονος

Καταζητείται από την Αστυνομία 29χρονος, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.  Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 17χρονος.

Η Αστυνομία Πάφου, στα πλαίσια εξετάσεων που διενεργούνται για εξιχνίαση σοβαρών υποθέσεων, εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, ο οποίος μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2017, έστειλε έναν 17χρονο στην Λεμεσό για να παραλάβει ποσότητα εκρηκτικών υλών.

Ο 17χρονος, την Πέμπτη 8/2, εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ωστόσο, ο 29χρονος, ενώ αναζητήθηκε και αυτός από την Αστυνομία, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Η Αστυνομία που γνωρίζει τα στοιχεία του 29χρονου, τον καταζητεί ενώ τον τοποθέτησε και στο Stop- list.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE