ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πίσω από τα σίδερα οι δυο άντρες που αντάλλαζαν ροζ φωτογραφίες με ανήλικο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πίσω από τα σίδερα οι δυο άντρες που αντάλλαζαν ροζ φωτογραφίες με ανήλικο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εξέδωσε την Πεμπτη (08/02) διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 28χρονου και 41χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας, άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς και άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα.

Της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, προηγήθηκε καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, από ανήλικο, ο οποίος ανέφερε, ότι ενώ συνομιλούσε μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με τα πιο πάνω πρόσωπα, αυτοί του ζήτησαν όπως αποστείλει αριθμό αρχείων εικόνας και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, πράγμα το οποίο έκανε.

Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία, τα εν λόγω πρόσωπα, απέστειλαν στον ανήλικο αριθμό αρχείων εικόνας και βίντεο, παρόμοιου περιεχομένου. Εναντίον των πιο πάνω προσώπων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.