ΠΑΦΟΣ: Στη φυλακή 46χρονος για 26mg αλκοόλης και στέρηση άδειας

ΠΑΦΟΣ: Στη φυλακή 46χρονος για 26mg αλκοόλης και στέρηση άδειας

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 46χρονου.

Ο 46χρονος κρίθηκε ένοχος και το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου του επέβαλε διήμηνη ποινή φυλάκισης για οδήγηση με στερημένη άδεια οδήγησης και χωρίς ασφάλεια αλλά και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης με ένδειξη 26 mg αντί 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διαπράχθηκαν το έτος 2016.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE