Μοναδικά… πλατιά Χαμόγελα – Δυναμικά στο πλευρό όσων υποφέρουν από σπάνιες ασθένειες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μοναδικά… πλατιά Χαμόγελα – Δυναμικά στο πλευρό όσων υποφέρουν από σπάνιες ασθένειες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μήνας αγάπης κι ελπίδας ο τρέχων για τα «Μοναδικά Χαμόγελα», τον σύνδεσμο στήριξης ατόμων με σπάνιες παθήσεις.

Τον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν τρεις εκδηλώσεις με στόχο τη στήριξη ατόμων με σπάνιες παθήσεις, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα (28/02).

Αρχή από τις 25 Φεβρουαρίου στο Mall of Cyprus, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Αλυσίδα χαμογελαστών ανθρώπων» (για 4η συνεχή χρονιά).

Στις 26 του μήνα, στο Β' Περιφερειακό Γυμνάσιο Λευκωσίας – Μαλούντας, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Wear that you care. Στο πλαίσιο της θα προβληθεί σχετικό ενημερωτικό οπτικό υλικό, ενώ θα συμμετάσχουν 130 σχολεία.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου. Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου θα δοθεί ένα μουσικό μήνυμα από τα Μοναδικά Χαμόγελα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE