Πούτιν και Αμπάς θα συζητήσουν τρόπους λύσης της σύγκρουσης Ισραήλ και Παλαιστίνης

Πούτιν και Αμπάς θα συζητήσουν τρόπους λύσης της σύγκρουσης Ισραήλ και Παλαιστίνης

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Παλαιστίνιος ηγέτης Μαχμούντ Αμπάς θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ενός νέου μηχανισμού διαμεσολάβησης σε αντικατάσταση του Κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο τον Παλαιστίνιο πρεσβευτή στη Ρωσία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, o Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Ρωσία Αμπντέλ Χαφίζ Νόφαλ δήλωσε χθες στη διάρκεια μιας συνεδρίασης της Λέσχης Συζητήσεων Βαλντάι στη Μόσχα: «Η Παλαιστίνη, υπό τον πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, επιδιώκει έναν νέο μηχανισμό [για την επίλυση της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης], που θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή των ΗΠΑ στη διαδικασία αυτή».

Το θέμα θα συζητηθεί κατά τη συνάντηση των δύο ηγετών στις 12 Φεβρουαρίου στην πόλη Σότσι (νότια Ρωσία).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Συνήλθε σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE