ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σωρεία διαρρήξεων και κλοπών από αυτοκίνητα σε Λάρνακα και Ορόκλινη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σωρεία διαρρήξεων και κλοπών από αυτοκίνητα σε Λάρνακα και Ορόκλινη

Πολλαπλά «χτυπήματα» τις τελευταίες μέρες. «Βροχή» οι καταγγελίες στην Αστυνομία. Σπάζουν τα τζάμια οχημάτων και κλέβουν ότι βρουν.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τρίτη 6/2 καταγγέλθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας από γυναίκα ότι μεταξύ των ωρών 20.00 το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου και 08.00 της 5ης  Φεβρουαρίου, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της που ήταν σταθμευμένο έξω από τα σπίτι της στην Οδό Πυθαγόρου στη Λάρνακα και έκλεψαν από μέσα το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
 
Εξάλλου την ίδια μέρα καταγγέλθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από κατοίκους Ορόκλινης ότι το διήμερο 4 – 5 Φεβρουαρίου, άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια των αυτοκινήτων τους που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από τα σπίτια τους και έκλεψαν από μέσα διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ηλεκτρονικό υπολογιστή, χρήματα και ταυτότητες.
 
Στην πρώτη περίπτωση αλλοδαπή κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 19.00 της 4ης Φεβρουαρίου με 07.00 το πρωί της 5ης Φεβρουαρίου άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της στην Ορόκλινη ένα τσαντάκι που περιείχε 10 ευρώ, την άδεια οδηγού, την βουλγαρική της ταυτότητα και μια πιστωτική κάρτα, την οποία και ακύρωσε.
 
Σε άλλη περίπτωση κάτοικος Ορόκλινης κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 21.00 της 4ης Φεβρουαρίου με 07.40 της 5ης Φεβρουαρίου, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα.
 
Ακόμα τρίτος κάτοικος Ορόκλινης κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 10.30 της 4ης Φεβρουαρίου με 07.30 το πρωί της 5ης Φεβρουαρίου, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του και έκλεψαν από μέσα ένα τσαντάκι που περιείχε την ταυτότητα του.
 
Τέταρτος κάτοικος Ορόκλινης κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 22.00 της 4ης Φεβρουαρίου με 07.00 το πρωί της 5ης Φεβρουαρίου, άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού του αυτοκινήτου του που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, χωρίς ωστόσο να κλαπεί οτιδήποτε.
 
Σε άλλη περίπτωση κάτοικος Ορόκλινης κατήγγειλε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας ότι μεταξύ των ωρών 21.00 της 4ης Φεβρουαρίου με 06.00 της 5ης Φεβρουαρίου, άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου του που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του και έκλεψαν από μέσα μια τσάντα που περιείχε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 350 ευρώ, ένα σκληρό δίσκο και μία τσάντα που περιείχε αθλητικά ρούχα. Η αξία των κλαπέντων ανέρχεται στα 400 ευρώ.
 
Τις υποθέσεις εξετάζουν οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αραδίππου και Ορόκλινης.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top