ΛΕΜΕΣΟΣ: 20χρονο καταζητούμενο ‘ψάρεψαν’ μέλη της Τροχαίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: 20χρονο καταζητούμενο  ‘ψάρεψαν’ μέλη της Τροχαίας

Μέλη της Τροχαίας, σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα του νεαρού που καταζητείτο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης 7/2,  μέλη της Τροχαίας ανέκοψαν για έλεγχο νάρκοτεστ, όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο.

Στο όχημα, βρέθηκε μια τηλεόραση για την οποία ο 20χρονος οδηγός δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Από περεταίρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός επρόκειτο για 20χρονο Τούρκο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Ο 20χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE