ΛΕΜΕΣΟΣ: 20χρονο καταζητούμενο ‘ψάρεψαν’ μέλη της Τροχαίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: 20χρονο καταζητούμενο  ‘ψάρεψαν’ μέλη της Τροχαίας

Μέλη της Τροχαίας, σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα του νεαρού που καταζητείτο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης 7/2,  μέλη της Τροχαίας ανέκοψαν για έλεγχο νάρκοτεστ, όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο.

Στο όχημα, βρέθηκε μια τηλεόραση για την οποία ο 20χρονος οδηγός δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Από περεταίρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός επρόκειτο για 20χρονο Τούρκο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Ο 20χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE