ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Τράκαρε δύο φορές και έφυγε με τα πόδια ο καταδιωκόμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Τράκαρε δύο φορές και έφυγε με τα πόδια ο καταδιωκόμενος

Καταδιώχθηκε για αρκετά χιλιόμετρα, ωστόσο κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 7/2, αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ύποπτο όχημα, έξω από αρτοποιείο.

Ο ύποπτος οδηγός, όταν αντιλήφθηκε την Αστυνομία, έκανε όπισθεν με το όχημά του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε άλλο αυτοκίνητο, και να διαφύγει.

Το περίπολο της Αστυνομίας καταδίωξε το όχημα, το οποίο οδηγείτο αλόγιστα και επικίνδυνα μέσα στον δρόμο.

Τελικά, το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε λίγο μετά την 1:00 όταν τράκαρε για δεύτερη φορά σε άλλο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος, κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Τα μέλη της Αστυνομίας που καταδίωξαν το όχημα, διαπίστωσαν από τις πίσω πινακίδες εγγραφής του, ότι ανήκει σε κάτοικο Μουτταγιάκας, ο οποίος και καταζητείται.

Να σημειωθεί ότι στο όχημα εντοπίστηκαν ομοίωμα πιστολιού και κουκκούλα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE