Μπάγερν δίχως έλεος ΚΑΙ στο Κύπελλο! (video)

Μπάγερν δίχως έλεος ΚΑΙ στο Κύπελλο! (video)

Κανένας οίκτος από την Μπάγερν! Με τον Χάινκες να «κατεβάζει» βασικούς, οι Βαυαροί «σκόρπισαν» 6-0 την Πάντερμπορν και θα είναι -τουλάχιστον- ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου για 9η σερί χρονιά!

«Τρένο» παντού η Μπάγερν Μονάχου!

Με τον Γιουπ Χάινκες να «κατεβάζει» βασικούς, προκειμένου να τους διατηρεί σε εγρήγορση, οι Βαυαροί… τράβηξαν εξάσφαιρο και διαλύοντας 6-0 την πρωτοπόρο της τρίτης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου, Πάντερμπορν, στη Βεστφαλία, προκρίθηκαν πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Αυτή, μάλιστα, ήταν η 11η σερί νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις, για την Μπάγερν, που φτάνει, δε, για 9η συνεχόμενη χρονιά τουλάχιστον ως τους «4» του θεσμού!

Και ευελπιστεί, φυσικά, να φέρει ξανά την κούπα στο Μόναχο -και το νταμπλ- μετά τον περσινό, εντός έδρας αποκλεισμό της από την Ντόρτμουντ, την οποία, θυμίζουμε, εκδικήθηκε στην προηγούμενη φάση των «16», πετώντας την εκτός συνέχειας.

Ο Κινγκσλέ Κομάν άνοιξε τον… χορό στο 19′, με τον Λεβαντόφσκι να «γράφει» το 2-0 στο 25′, «τελειώνοντας», ουσιαστικά, την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε πάρτι, με τον Κίμιχ να κάνει το 3-0 πριν «βγει» το ημίχρονο και τους Τολισό και Άριεν Ρόμπεν (δις) να διαμορφώνουν το τελικό σκορ στο δεύτερο 45λεπτο.

Πάντως, ο Χάινκες σίγουρα θα προτιμούσε… μικρότερη νίκη και να μην έχανε Τόμας Μίλερ! Ο 28χρονος τραυματίστηκε μετά από σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μίχαελ Ράταϊτσακ και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Μένει να δούμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του -και ενώ πλησιάζει η πρώτη «μάχη» (20/2) με την Μπεσίκτας στους «16» του Champions League.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Τα πάνω κάτω έφερε η παραίτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ, η οποία όπως βλέπουν κάποια πρώην στελέχη, είτε θα διαλυθεί, είτε θα «ξαναγεννηθεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE