Στον τελικό του Κυπέλλου η Γκενκ του Καρέλη!

Στον τελικό του Κυπέλλου η Γκενκ του Καρέλη!

Το πέμπτο Κύπελλο της ιστορίας της θα διεκδικήσει η Γκενκ, που ανέτρεψε με 1-0 την ήττα (3-2) του πρώτου αγώνα με την Κόρτραϊκ και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό. Αγωνίστηκε για 15 λεπτά ο Καρέλης.

Παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό του βελγικού Κυπέλλου πήρε η Γκενκ, επικρατώντας 1-0 της Κόρτραϊκ.

Η ομάδα του Νίκου Καρέλη δεν είχε εύκολο έργο, αφού χρειάστηκε να ανατρέψει την ήττα με 3-2 από το πρώτο ματς. Τα εκτός έδρας γκολ, όμως, ήταν αυτά που την έστειλαν να διεκδικήσει το πέμπτο Κύπελλο της ιστορίας της – σε ισάριθμες παρουσίες σε τελικούς.

Το γκολ που έκρινε την πρόκριση πέτυχε ο Σεκ στο 15ο λεπτό του ματς και ήταν αρκετό, παρότι η Γκενκ είχε ακόμα αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της.

Ο Νίκος Καρέλης αγωνίστηκε ως αλλαγή στα τελευταία 15 λεπτά του ματς, ενώ ο Σάκης Παπάζογλου έμεινε στον πάγκο της Κόρτραϊκ.

Στον δεύτερο ημιτελικό η Μπριζ θα υποδεχτεί την Σταντάρ Λιέγης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ισχυρό προβάδισμα (4-1) από το πρώτο ματς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE