O βοηθός πανηγύρισε το πέναλτι της Τότεναμ! (vid)

O βοηθός πανηγύρισε το πέναλτι της Τότεναμ! (vid)

Σε ένα γεμάτο συγκινήσεις ντέρμπι Λίβερπουλ και Τότεναμ ήρθαν ισόπαλες 2-2 με αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον βοηθό περιοχής των «ρεντς» που κατακρίνεται για αποφάσεις και συμπεριφορές!

Η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ έφτασε μία ανάσα από την νίκη κόντρα στους Λονδρέζους ωστόσο εμποδίστηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, στο πρώτο καταλογισθέν πέναλτι στο οποίο υπάρχει οφσάιντ ο διαιτητής του αγώνα Τζόναθαν Μος απευθύνεται στον βοηθό Εν Σμαρτ για να πάρει την τελική απόφαση.

Ποιο είναι το παράδοξο της υπόθεσης; Το γεγονός πως όταν πείθεται ο επιπρόσθετος σφίγγει την γροθιά του και πανηγυρίζει.

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE