Ισχυρό μήνυμα των οργανωμένων για την Μακεδονία (photo)

Ισχυρό μήνυμα των οργανωμένων για την Μακεδονία (photo)

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση τους στην επίσημη σελίδα τους έκαναν αναφορά στην πορεία διαμαρτυρίας για την Μακεδόνια.

Δείτε την ανάρτηση:

Πέραν των 500 ατόμων έδωσαν το παρών τους στη χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ για το ξεπούλημα της Ελληνικής Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ της Κύπρου μαζί με τους Ελλαδίτες αδελφους μας που κατέκλυσαν το Σύνταγμα κατά εκατοντάδες χιλίαδες στέλνουμε ένα ισχυρο μηνύμα:

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE