ΛΕΜΕΣΟΣ: Και δεύτερη κλοπή κυνηγετικού όπλου μέσα σε λίγες ώρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Και δεύτερη κλοπή κυνηγετικού όπλου μέσα σε λίγες ώρες

Δύο υποθέσεις κλοπών κυνηγετικών όπλων, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ωρών 2.30μ.μ. της 3ης Φεβρουαρίου και 5.50μ.μ. της Κυριακής (04/02) , άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν μεταξύ άλλων το κυνηγετικό του όπλο και 40 κυνηγετικά φυσίγγια. 

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.

Η κλοπιμαία περιουσία αγγίζει τις 2,000 χιλιάδες ευρώ.

Θυμίζουμε πως την ίδια ημέρα καταγγέλθηκε από 35χρονο πως το έκλεψαν το κυνηγετικό του.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος είχε ξυπνήσει για να πάει για κυνήγι και άκουσε κάποιο θόρυβο από την αυλή. Εξερχόμενος από το σπίτι του, είδε δύο άγνωστα του πρόσωπα, να εξέρχονται της αυλής του, τα οποία μόλις τον αντιλήφθηκαν τράπηκαν σε φυγή.

Ο παραπονούμενος τους καταδίωξε, χωρίς ωστόσο να κατά φέρει να τους ανακόψει.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, από τον ένα άγνωστο, έπεσε στο έδαφος, το κοντάκι του κυνηγετικού όπλου, το οποίο παραλήφθηκε από τον ιδιοκτήτη του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.