ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν κυνηγετικό 35χρονου και έτρεχαν στους δρόμους – Από πίσω τους ο ιδιοκτήτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν κυνηγετικό 35χρονου και έτρεχαν στους δρόμους – Από πίσω τους ο ιδιοκτήτης

Δύο πρόσωπα, έκλεψαν το κυνηγητικό όπλο 35χρονου, μέσα από το αυτοκίνητό του, και το έβαλαν στα πόδια.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας 5/2, 35χρονος κάτοικος Κολοσσιού, τοποθέτησε το κυνηγητικό του όπλο στο αυτοκίνητό του και στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του για να πάρει κι άλλα αντικείμενα, πριν μεταβεί σε περιοχή για κυνήγι.

Όταν επέστρεψε και πάλι στο όχημά του, αντιλήφθηκε ένα άγνωστο πρόσωπο στο πεζοδρόμιο το οποίο αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Ο 35χρονος καταδίωξε τον άγνωστο, και στην συνέχεια αντιλήφθηκε και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο συνόδευε τον πρώτο.

Τα δύο άγνωστα πρόσωπα, καταδιώχθηκαν από τον παραπονούμενο και σε κάποια στιγμή, από το δεύτερο πρόσωπο έπεσε το κοντάκι του όπλου του 35χρονου, με αποτέλεσμα να σταματήσει την καταδίωξη για να το πάρει.

Οι δύο δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE