«Χίλια μπράβο στη Πάφο και το Βαρώσι, εφορτωθήκετε πάλε διαχρονικοί πελάτες»

«Χίλια μπράβο στη Πάφο και το Βαρώσι, εφορτωθήκετε πάλε διαχρονικοί πελάτες»

Μετά τους αγώνες Βόλλεϊ που έγιναν χθες (2/2) βράδυ, ο ΑΠΟΕΛ έκανε λόγο για “παράξενα πράγματα”, χαμηλού επιπέδου ηθική και στοιχηματισμό και αναφέρεται με ειρωνική διάθεση για Παφιακό και Ανόρθωση!

Μια μέρα αργότερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Πανίκος Χατζηλιασής με ανάρτηση του δίνει συνέχεια στα περί στοιχιματισμού αφήνοντας φυσικά αιχμές για το Ανόρθωση – Παφιακός.

«Χιλια μπραβο στη Παφο & το Βαρωσι. Εφορτωθηκετε παλε
Τα αδικα ουκ ευλογουνται!!! Θα τα πουμε συντομα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ»

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE