Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Αλκής!

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Αλκής!

Η ΑΕΚ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA με αντίπαλο την Αλκή.

Δείτε την σχετική ενημέρωση:

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (03/02) η προετοιμασία της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τελειώματα φάσεων.

Η ΑΕΚ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινης στο AEK ARENA (Τρίτη 06/02, 19:00), οι επόμενες δύο προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία θα είναι επίσης πρωινές.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE