Κατάλαβαν… το λάθος τους!

Κατάλαβαν… το λάθος τους!

Από την αρχή φάνταζε αδύνατο και ακατόρθωτο να γίνουν δύο παιχνίδια στο ίδιο γήπεδο την ίδια μέρα με διαφορά ώρας…

Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες (1/2) η Apollon Ladies και η  Barcelona F.A. θα κοντράρονταν μεταξύ τους στο Τσίρειο Στάδιο στις 11 Φεβρουαρίου ενώ την ίδια μέρα ήταν ορισμένο και το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΚ.

Φαίνεται ότι στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αντιλήφθηκαν το λάθος και έτσι αποφάσισαν όπως αλλάξουν την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα του γυναικείου πρωταθλήματος, καθώς ήταν δύσκολο να αλλαχτεί να αλλαχτεί το ντέρμπι του πρωταθλήματος CYTA.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ο αγώνας της 11ης αγωνιστικής του Γυναικείου Πρωταθλήματος μεταξύ των Apollon Ladies και της Barcelona F.A. θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 15:00 στο Τσίρειο Στάδιο αντί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί που ήταν αρχικά ορισμένος.

Η αλλαγή  προκύπτει λόγω του ότι στις 11 Φεβρουαρίου θα γίνει στο Τσίρειο Στάδιο ο αγώνας του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΚ. 

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE