Έριξε 11άρα ο ΑΠΟΕΛ

Έριξε 11άρα ο ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ με τη συμπαράσταση του κόσμου του κέρδισε το ΘΟΙ Λακατάμιας στο Λευκόθεο με 11-1 στον 1ο αγώνα των play offs του πρωταθλήματος Futsal.

Τα τέρματα σημείωσαν οι Χριστοδούλου (2), Περικλέους (2), Σκαρπάρης (2), Ιακώβου (2), Πλατύς, Αλεξίου και Ομήρου.

Την ερχόμενη Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου οι δυο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου, στο Λύκειο Λατσιών στις 20:30. Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί στις δυο νίκες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE