Με διάθεση και κέφι στο «πράσινο» gala dinner (photos)

Με διάθεση και κέφι στο «πράσινο» gala dinner (photos)

Μετά από σχεδόν δύο μήνες καθυστέρηση, η Ομόνοια πραγματοποιεί απόψε (1/2) στο «Ktima Makenzy» το  gala dinner της ομάδας.

Τον καιρό που προγραμματίστηκε το gala dinner (6 Δεκεμβρίου) τα αποτελέσματα του «τριφυλλιού» δεν ήταν και τα καλύτερα και η αντίδραση του κόσμου γι αυτά, ανάγκασαν την Διοίκηση της ομάδας να το αναβάλει για την 1η Φεβρουαρίου.

Τα πράγματα δύο μήνες μετά και με τον Πέτεφ στον πάγκο της Ομόνοιας είναι πολύ καλύτερα καθώς τα συνεχόμενα θετικά αποτέλεσματα έφεραν ευφορία και ικανοποίηση στο οικοδόμημα της ομάδας και το gala dinner ήρθε την καταλληλότερη περίοδο.

Η Ομόνοια κατάφερε αυτό το δίμηνο να βρεί ξανά τον δρόμο των επιτυχιών και όπως θα διακρίνεται κι από τις σχετικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από την «πράσινη» εκδήλωση, οι ποδοσφαιριστές του Λευκωσιάτικου συλλόγου είναι ευδιάθετοι και με το χαμόγελο στα χείλη.

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE