Αναστασιάδης: «Προσπαθώ να αγιάσω»- Μαλάς: «Να αγιάσεις θα μας κάμεις και χάρη»- VIDEO

Αναστασιάδης: «Προσπαθώ να αγιάσω»- Μαλάς: «Να αγιάσεις θα μας κάμεις και χάρη»- VIDEO

Είχε και δυο-τρεις στιγμές πιο χαλαρές στο Debate. Μπορεί να ειπώθηκαν αρκετά ωστόσο η συζήτηση δεν ξέφυγε ενώ κατά διαστήματα υπήρχαν και κάποιες χιουμοριστικές «σφήνες»

 

Έχει και αποφασιστικότατα και γνώση είπε ο Σταύρος Μαλάς αναφορικά με την εφαρμογή του ΓεΣυ προκαλώντας το μειδίαμα αλλά και την ατάκα της βραδιάς από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Του απάντησε όμως και ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ.

 Ενώ λοιπόν ολοκλήρωνε την αναφορά του ο Σταύρος Μαλάς ο Νίκος Αναστασιάδης του απάντησε με χαμόγελο: «Προσπαθώ να αγιάσω αλλά δεν μου επιτρέπεται» για να πάρει την ατάκα και από τον Κύπριο γενετιστή και πολιτικό: «Να αγιάσεις κύριε Αναστασιάδη θα μας κάνεις και χάρη»

 

Δειτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE