Αναστασιάδης: «Φανταστείτε να ακολουθούσαμε την πορεία που χαράξατε, αν θα έπαιρναν 400 ευρώ» - VIDEO

Αναστασιάδης: «Φανταστείτε να ακολουθούσαμε την πορεία που χαράξατε, αν θα έπαιρναν 400 ευρώ» - VIDEO

Αντιπαράθεση των δύο υποψηφίων για τους μισθούς και την οικονομία στο 2ο μέρος του Debate πριν από τις προεδρικές εκλογές της Κυριακής 4ης Φεβρουαρίου.

«Μισθούς πείνας» χαρακτήρισε ο Σταύρος Μαλάς τα 400-500 ευρώ που αμείβονται πολλοί υπάλληλοι,με τον Νίκο Αναστασιάδη να αντιδρά χτυπώντας μάλιστα και το δάχτυλο του στο έδρανο.

Χαρακτήρισε την κατάσταση της οικονομίας όταν παρέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας τραγική και χωρίς προηγούμενο, ενώ τόνισε πως αν ακολουθείτο η πορεία που είχε η χώρα το 2012 δεν θα έπαιρναν οι εργαζόμενοι ούτε 400 ευρώ και η Κύπρος θα χρεοκοπούσε.

Η Κυβέρνηση του πρόσθεσε ανέλαβε τις ευθύνες που η προηγούμενη Κυβέρνηση δεν είχε αναλάβει και είχε αφήσει την Κύπρο στον αναπνευστήρα

 

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Στη μεγάλη σημασία που έχουν για την ασφάλεια της Ευρώπης, πρωτοβουλίες της Ένωσης όπως το Readiness 2030 και ο Κανονισμός SAFE, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιούνται στην Κοπεγχάγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE