ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εμείς θα είμαστε εδώ και θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»

«Εμείς θα είμαστε εδώ και θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Δόξα, μίλησε για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φιλάθλους της ΑΕΚ για την υποστήριξη, ενώ σχολίασε και τις μεγάλες νίκες της ομάδας του.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

Αρχικό σχόλιο: «Ευχαριστώ τον συνάδελφο. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε έλεγχο ανταποκριθήκαμε στην πίεση που μας άσκησε η Δόξα πέτυχαμε 4 γκολ και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ευχαριστώ τους φίλαθλους για την υποστήριξη και ότι καλύτερο στη Δόξα για το μέλλον».

Για τις τεσσάρες με Άρη και Δόξα: «Δείχνει πολλά για τη φιλοδοξία που έχει η ομάδα. Προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που έρχεται να παρακολουθήσει».

Για την ανοδική πορεία της ομάδας: «Είμαστε σε καλή κατάσταση μετά την ήττα με την Ανόρθωση, την ήττα με τον ΑΠΟΕΛ που πιστεύω δικαιούμασταν παραπάνω πράγματα, πιο σημαντικό είναι που οι ποδοσφαιριστές δείχνουν το πνεύμα της ομάδας και πιστεύουν. Εμείς θα είμαστε εδώ και θα παλεύουμε μέχρι το τέλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top