ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Συγκίνησαν οι συμμαθητές του άτυχου Νεόφυτου Τσαγγαρά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Συγκίνησαν οι συμμαθητές του άτυχου Νεόφυτου Τσαγγαρά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Καλό ταξίδι αδελφέ» έγραφε το πανό που τοποθέτησαν στην είσοδο του σχολείου τους, οι συμμαθητές του 15χρονου Νεόφυτου Τσαγγαρά.

Την Τρίτη 30/1, οι συμμαθητές του Νεόφυτου, θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους φίλο από το σχολείο όπου φοιτούσε.

Οι νεαροί, συγκίνησαν με την πρωτοβουλία τους να συγκεντρωθούν στην είσοδο του σχολείου της Γεροσκήπου και με κάποια πανό να πουν με τον δικό τους τρόπο το ίστατο χαίρε στον άτυχο 15χρονο.

Θυμίζουμε ότι, ο 15χρονος οδηγούσε διπλοκάμπινο όχημα, σε αγροτικό δρόμο στην Αχέλεια Πάφου, με συνεπιβάτη τον ξάδερφο του ηλικίας 13 ετών και υπό συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, πλαγιολίσθησε και κτύπησε βίαια σε κυπαρίσσι.

Σε προφορική κατάθεση του, ο 13χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το όχημα του θείου του ήταν εγκαταλελειμμένο σε χωράφι. Τότε, μαζί με τον 15χρονο ξάδελφο του (θύμα) τοποθέτησαν όπως ισχυρίστηκε, μπαταρία στο διπλοκάμπινο και το έθεσαν σε λειτουργία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE