ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Συγκίνησαν οι συμμαθητές του άτυχου Νεόφυτου Τσαγγαρά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Συγκίνησαν οι συμμαθητές του άτυχου Νεόφυτου Τσαγγαρά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Καλό ταξίδι αδελφέ» έγραφε το πανό που τοποθέτησαν στην είσοδο του σχολείου τους, οι συμμαθητές του 15χρονου Νεόφυτου Τσαγγαρά.

Την Τρίτη 30/1, οι συμμαθητές του Νεόφυτου, θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους φίλο από το σχολείο όπου φοιτούσε.

Οι νεαροί, συγκίνησαν με την πρωτοβουλία τους να συγκεντρωθούν στην είσοδο του σχολείου της Γεροσκήπου και με κάποια πανό να πουν με τον δικό τους τρόπο το ίστατο χαίρε στον άτυχο 15χρονο.

Θυμίζουμε ότι, ο 15χρονος οδηγούσε διπλοκάμπινο όχημα, σε αγροτικό δρόμο στην Αχέλεια Πάφου, με συνεπιβάτη τον ξάδερφο του ηλικίας 13 ετών και υπό συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, πλαγιολίσθησε και κτύπησε βίαια σε κυπαρίσσι.

Σε προφορική κατάθεση του, ο 13χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το όχημα του θείου του ήταν εγκαταλελειμμένο σε χωράφι. Τότε, μαζί με τον 15χρονο ξάδελφο του (θύμα) τοποθέτησαν όπως ισχυρίστηκε, μπαταρία στο διπλοκάμπινο και το έθεσαν σε λειτουργία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE