Το τελευταίο αντίο στον 15χρονο Νεόφυτο Τσαγγαρά - Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον 15χρονο Νεόφυτο Τσαγγαρά - Η παράκληση της οικογένειας

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια του Νεόφυτου Τσαγγαρά ο οποίος έχασε την ζωή του σε δυστύχημα σε δρόμο της Αχέλειας Πάφου και ο οποίος οδηγείται την Τρίτη στην τελευταία του κατοικία.

Ο άτυχος νέος που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο πρόωρα θα κηδευθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στην Γεροσκήπου η ώρα 13:00 την Τρίτη 30 Ιανουαρίου.

Η οικογένεια σε σχετική ανάρτηση που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει έκκληση όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικό σκοπό εις μνήμη του Νεόφυτου.

Στο όχημα το οποίο οδηγούσε ο 15χρονος συνεπιβάτης ήταν 13χρονος ξάδερφος του ο οποίος ήδη έδωσε γραπτή κατάθεση για το συμβάν.

Στην γραπτή του κατάθεση ανάφερε ότι μαζί με τον 15χρονο ξάδελφο του (θύμα) τοποθέτησαν όπως ισχυρίστηκε, μπαταρία στο διπλοκάμπινο και το έθεσαν σε λειτουργία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 3ης Διάσκεψης των ΗΕ για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, της Γαλλίας.  

BEST OF TOTHEMAONLINE