ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τριάντα επιπλέον μήνες στον Ορφανίδη – Μόνο στα χαρτιά οι ποινές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τριάντα επιπλέον μήνες στον Ορφανίδη – Μόνο στα χαρτιά οι ποινές

Έκλεισε η αυλαία για δεκάδες άλλες περιπτώσεις ακάλυπτων επιταγών την Τρίτη (30/1) στην υπόθεση Ορφανίδη.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Ορφανίδης παραδέχθηκε ενοχή σε περίπου 110 κατηγορίες έκδοσης ακάλυπτων επιταγών ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο Δικαστής επέβαλε στον καταδικασθέντα διάφορες ποινές με μεγαλύτερη αυτή των τριάντα μηνών και οι οποίες θα συντρέχουν. Θα εκτιθούν όμως διαδοχικά της ποινής των 14 μηνών που του επεβλήθη στις 26 του περασμένου Σεπτεμβρίου για άλλες ακάλυπτες επιταγές.

Ουσιαστικά, σύμφωνα και με τον «Φιλελεύθερο», προστέθηκαν στον Χρήστο Ορφανίδη ακόμα δύο μήνες φυλάκιση, ενώ ο ίδιος έχει ασκήσει ήδη εφέσεις προσβάλλοντας τις αποφάσεις με τις οποίες του επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης, οι οποίες δεν συντρέχουν με την ποινή του Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE