ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τριάντα επιπλέον μήνες στον Ορφανίδη – Μόνο στα χαρτιά οι ποινές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τριάντα επιπλέον μήνες στον Ορφανίδη – Μόνο στα χαρτιά οι ποινές

Έκλεισε η αυλαία για δεκάδες άλλες περιπτώσεις ακάλυπτων επιταγών την Τρίτη (30/1) στην υπόθεση Ορφανίδη.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Ορφανίδης παραδέχθηκε ενοχή σε περίπου 110 κατηγορίες έκδοσης ακάλυπτων επιταγών ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο Δικαστής επέβαλε στον καταδικασθέντα διάφορες ποινές με μεγαλύτερη αυτή των τριάντα μηνών και οι οποίες θα συντρέχουν. Θα εκτιθούν όμως διαδοχικά της ποινής των 14 μηνών που του επεβλήθη στις 26 του περασμένου Σεπτεμβρίου για άλλες ακάλυπτες επιταγές.

Ουσιαστικά, σύμφωνα και με τον «Φιλελεύθερο», προστέθηκαν στον Χρήστο Ορφανίδη ακόμα δύο μήνες φυλάκιση, ενώ ο ίδιος έχει ασκήσει ήδη εφέσεις προσβάλλοντας τις αποφάσεις με τις οποίες του επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης, οι οποίες δεν συντρέχουν με την ποινή του Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE