Κλείνει Γκαλίτσιο

Κλείνει Γκαλίτσιο

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος προπονείται τις τελευταίες ημέρες με την Μουσκρόν και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον βελγικό σύλλογο.

Στο αγαπημένο του Βέλγιο φαίνεται ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο Έλληνας αμυντικός που έχει μείνει ανενεργός από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με την Λόκερεν, προπονείται τις τελευταίες ημέρες με την Μουσκρόν κι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Βέλγιο, η Μουσκρόν προτίθεται να του δώσει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με προοπτική ανανέωσης για ακόμα μία χρονιά.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE