Χιόνισε στην έρημο Σαχάρα – Στα λευκά οι Σαουδάραβες και... οι καμήλες! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χιόνισε στην έρημο Σαχάρα – Στα λευκά οι Σαουδάραβες και... οι καμήλες! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακόμη και οι ζεστές περιοχές της Σαουδικής Αραβίας ντύθηκαν φέτος στα λευκά.

Ένα σπάνιο θέαμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου από φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες των social media. Χιόνισε στην έρημο Σαχάρα!

Οι Σαουδάραβες δείχνουν να το απολαμβάνουν, ενώ εντύπωση προκαλούν οι «χιονισμένες» καμήλες όπως και η τεράστια έκταση της άμμου που έχει σκεπαστεί από χιόνι.

Χιόνι έριξε και σε άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής, από το Λίβανο, μέχρι τη Συρία και το Ιράν.

Μια χιονοθύελλα έπληξε περιοχή ανατολικά της Βηρυτού, στο Λίβανο, όπου έχουν βρει καταφύγιο σ’ έναν αυτοσχέδιο προσφυγικό καταυλισμό χιλιάδες Σύροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.