Πανηγυρισμοί στο ΕΛΑΜ – «Ξεκινήσαμε 30 άτομα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πανηγυρισμοί στο ΕΛΑΜ – «Ξεκινήσαμε 30 άτομα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εκτός των δύο βασικών υποψηφίων, νικητής των προεδρικών εκλογών εξήλθε χωρίς δεύτερη σκέψη και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο που εδραιώνεται στην κυπριακή πολιτική σκηνή.

Ο Χρίστος Χρίστου, αυξάνοντας εξαιρετικά τα ποσοστά των βουλευτικών εκλογών του 2016, εδραίωσε το κόμμα στην κυπριακή πολιτική σκηνή.

Ο βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης, με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τη χαρά και την υπόσχεση ότι δεν πρόκειται να προδώσουν ποτέ τους 21.846 ψηφοφόρους που τους εμπιστεύτηκαν.

Φυσικά, από την ανάρτηση δεν λείπει το αμφιλεγόμενο «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια», σύνθημα που χρησιμοποίησε και η Χούντα των Αθηνών πριν πενήντα περίπου χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΛΑΜ θα στείλει ερωτηματολόγιο και στους δύο εναπομείναντες υποψήφιους και μετά τις απαντήσεις τους, θα λάβουν απόφαση για τον δεύτερο γύρο.

Πάντως, ακόμα και τώρα, στο ΕΛΑΜ αισθάνονται νικητές και ρυθμιστές.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Αντιδράσεις προκάλεσε η  απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, η οποία δίνει δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE