ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Προσωποκράτηση έξι ημερών στον 20χρονο με το παιδικό πορνογραφικό υλικό σε υπολογιστή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Προσωποκράτηση έξι ημερών στον 20χρονο με το παιδικό πορνογραφικό υλικό σε υπολογιστή

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο έξι ημερών εναντίον 20χρονου για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόκτησης/ κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Ο 20χρονος είχε συλληφθεί χθες (26/1) στη Λευκωσία, όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν φυλαγμένα σε ιδιόκτητο του ηλεκτρονικό υπολογιστή, αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος είχε πάρει τον Υπολογιστή για επιδιόρθωση και εκεί ανακαλύφθηκαν τα αρχεία με το υλικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE