ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Προσωποκράτηση έξι ημερών στον 20χρονο με το παιδικό πορνογραφικό υλικό σε υπολογιστή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Προσωποκράτηση έξι ημερών στον 20χρονο με το παιδικό πορνογραφικό υλικό σε υπολογιστή

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο έξι ημερών εναντίον 20χρονου για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόκτησης/ κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Ο 20χρονος είχε συλληφθεί χθες (26/1) στη Λευκωσία, όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν φυλαγμένα σε ιδιόκτητο του ηλεκτρονικό υπολογιστή, αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος είχε πάρει τον Υπολογιστή για επιδιόρθωση και εκεί ανακαλύφθηκαν τα αρχεία με το υλικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.