ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: «Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν βλέπει επανεκλογή Αναστασιάδη»

ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: «Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν βλέπει επανεκλογή Αναστασιάδη»

Πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ φέρεται να δήλωσε ότι δεν βλέπει επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη, επικαλέστηκε σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να ψηφίσουν τον Νικόλα Παπαδόπουλο την Κυριακή για διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Δικές μας πληροφορίες από την Ουάσινγκτον φέρουν εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να έχει δηλώσει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν βλέπει επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές», ανέφερε η κ. Θεοχάρους σε δηλώσεις της.

Πρόσθεσε ότι «συμφωνούμε απόλυτα με τις εκτιμήσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ γιατί σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις ο Νικόλας Παπαδόπουλος όχι μόνο θα περάσει στοΝ 2ο γύρο αλλά θα κερδίσει και τις εκλογές».

Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, «σημαίνει τη διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την επίλυση του κυπριακού προβλήματος με την μετατροπή της Κύπρου σε ένα σύγχρονο, φυσιολογικό, ευρωπαϊκό κράτος χωρίς τις ρατσιστικές πρόνοιες της διαβόητης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας».

«Γι αυτό το λόγο καλούμε το λαό να προσέλθει μαζικά στις εκλογές την Κυριακή και να ψηφίσει τον Νικόλα Παπαδόπουλο για τη διάσωση του τόπου μας», είπε η κ. Θεοχάρους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE