ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στις φλόγες το όχημα που ενέχεται στις κλοπές των χρηματοδεκτών

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στις φλόγες το όχημα που ενέχεται στις κλοπές των χρηματοδεκτών

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία γύρω στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (23/01), μετά από πληροφορία πως όχημα καίγεται στην περιοχή Άγιος Ηρακλείδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, πρόκειται για το όχημα που ενέχεται στις κλοπές των χρηματοδεκτών από τα δυο βενζινάδικα.

Πρόκειται για όχημα τύπου Pajero το οποίο είχε κλαπεί προηγουμένως.

Στην σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας όπου διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τόσο των υπόπτων αλλά και διαφόρων τεκμήριων.

Θυμίζουμε πως γύρω στις 01.50 τα ξημερώματα της Τρίτης 23/1 από πρατήριο βενζίνης στο Αρεδιού της επαρχίας Λευκωσίας είχε κλαπεί ο χρηματοδέκτης του πρατηρίου.

Συγκεκριμένα άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, μετέβησαν στο εν λόγω πρατήριο με αυτοκίνητο όπου, κινήθηκαν με πισινή ταχύτητα και κτύπησαν το χρηματοδέκτη.

Ακολούθως, αφού έδεσαν τον χρηματοδέκτη με σχοινί στο αυτοκίνητο και αφού κινήθηκαν με μπροστινή ταχύτητα, τον απέκοψαν. Στη συνέχεια, αφού φόρτωσαν τον χρηματοδέκτη στο αυτοκίνητο, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με τον διαχειριστή του πρατηρίου, η αξία του χρηματοδέκτη ανέρχεται στις €15,000 περίπου.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε διάστημα 4 ωρών στο Πέρα Χωριό Νήσου.

Μετά το ξερίζωμα και την κλοπή χρηματοδέκτη στο Αρεδιού, οι άγνωστοι ‘κτύπησαν’ ξανά, αυτή την φορά σε πρατήριο βενζίνης στο Πέρα Χωριό.

Άγνωστοι έκλεψαν χρηματοδέκτη από πρατήριο βενζίνης, αξίας 4 χιλ. ευρώ με άγνωστο μέχρι στιγμής το ποσό που υπήρχε εντός αυτού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το πρατήριο διέθετε σύστημα συναγερμού που δεν ήχησε, αλλά και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ενώ υπάρχει και ασφάλεια έναντι κλοπής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



Στην Αρχιεπισκοπή οι δυο εν αργία Αρχιμανδρίτες της Mονής Αββακούμ – Δείτε βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή οι δυο εν αργία Αρχιμανδρίτες της Mονής Αββακούμ – Δείτε βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή μετέβησαν το πρωί της Πέμπτης 09 Μαΐου, οι δυο εν αργία αρχιμανδρίτες, της Μονής Αββακούμ, με την συνοδεία των δικηγόρων τους, με σκοπό να παραδώσουν υπόμνημα στον γραμματέα της Εκκλησιαστικής Ανακριτικής Επιτροπής, με 11 βασικούς λόγους για τους οποίους η όλη διαδικασία είναι παράτυπη και παράνομη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top