ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ: Και δεύτερη κλοπή χρηματοδέκτη από πρατήριο καυσίμων το ίδιο βράδυ

ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ: Και δεύτερη κλοπή χρηματοδέκτη από πρατήριο καυσίμων το ίδιο βράδυ

Δεύτερο περιστατικό μέσα σε διάστημα 4 ωρών στην επαρχία Λευκωσίας, με κλοπή χρηματοδέκτη από πρατήρια καυσίμων.

Μετά το ξερίζωμα και την κλοπή χρηματοδέκτη στην Κλήρου η ώρα 1:50 τα ξημερώματα της Τρίτης 23/1, που είχαμε αναφέρει σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, άγνωστοι ‘κτύπησαν’ ξανά, αυτή την φορά σε πρατήριο βενζίνης στο Πέρα Χωριό.

Το νέο ‘κτύπημα’ σημειώθηκε και πάλι τα ξημερώματα της Τρίτης 23/1, και συγκεκριμένα η ώρα 5:50.

Άγνωστοι έκλεψαν χρηματοδέκτη από πρατήριο βενζίνης, αξίας 4 χιλ. ευρώ με άγνωστο μέχρι στιγμής το ποσό που υπήρχε εντός αυτού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το πρατήριο διέθετε σύστημα συναγερμού που δεν ήχησε, αλλά και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ενώ υπάρχει και ασφάλεια έναντι κλοπής.

Επιπλέον, να αναφερθεί ότι από την Αστυνομία διερευνάται η πιθανότητα, τα δύο περιστατικά να συνδέονται. 

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE