Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσες (videos)

Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσες (videos)

Είναι πλέον πραγματικότητα! Ο Αλέξις Σάντσες είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ανακοινώνουν τον Χιλιανό με εκπληκτικό τρόπο. 

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού Ιανουαρίου είναι γεγονός! 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, παραχωρώντας με ανταλλαγή τον Χένρικ Μικιταριάν στην Άρσεναλ, βάζοντας τέλος στο σίριαλ των τελευταίων ημερών. 

Μάλιστα, η ανακοίνωση ήρθε με έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο, καθώς ο Χιλιανός παίζει στο πιάνο το ρυθμό του ύμνου της Γιουνάιτεντ «Glory Glory Man Utd» και μπαίνει ανακουφισμένος στο «Θέατρο των Ονείρων». 

Στην ανακοίνωση φιλοξενούνται και οι πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Πέρασα 3,5 υπέροχα χρόνια στην Άρσεναλ και φέρνω μαζί μου υπέροχες αναμνήσεις αυτής της υπέροχης ομάδας και των οπαδών της. Η ευκαιρία να παίξω σε αυτό το ιστορικό γήπεδο και να δουλέψω με τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν κάτι που δεν γινόταν να απορρίψω. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι ο πρώτος Χιλιανός που φορά τη φανέλα και ελπίζω να δείξω στους οπαδούς μας ανά τον κόσμο, γιατί η ομάδα ήθελε να με αποκτήσει». 

Παράλληλα, φιλοξενούνται δηλώσεις και από τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Ο Αλέξις είναι ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στον κόσμο και θα συμπληρώσει το νεανικό μας και ταλαντούχο σύνολο επιθετικών. Θα φέρει το κίνητρό του, την προσωπικότητά του και την ποιότητα που τον κάνουν παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένας παίκτης που κάνει την ομάδα πιο δυνατή και τους οπαδούς περήφανους για το μέγεθος και το πρεστίζ της ομάδας». 

 

πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE