Κατέληξε σε Μουράχλα ο Δώνης

Κατέληξε σε Μουράχλα ο Δώνης

Η απόφαση πάρθηκε. Ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει σε μια ακόμα μεταγραφή, την 4η του για την χειμερινή περίοδο.

Ο εκλεκτός είναι ο Βραζιλιάνος Luiz Philipe MURALHA ο οποίος έρχεται Κύπρο αύριο Τρίτη για τις υπογραφές.

Οι γαλαζοκίτρινοι θεωρούν πως θα πρέπει να αποκτηθεί ένας ακόμα μέσος αφού ο Μπερτόλιο δεν μπορεί να προσφέρει λόγω τραυματισμών ενώ ο Φαρίας δείχνει δεν είναι στις προτιμήσεις του Γιώργου Δώνη.

Η σκέψη για επανεγγραφεί Βάτερμαν εγκαταλείφθηκε μετά το νέο τραυματισμό του Μπερτόλιο με τον ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην περίπτωση του 25χρονου Βραζιλιάνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE