Τι γυρεύει το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στο ματς Λούγκο-Χιχόν

Τι γυρεύει το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στο ματς Λούγκο-Χιχόν

Ισπανική ιστοσελίδα η οποία κάνει αναφορά στο ταξίδι των οπαδών της Σπόρτινγκ Χιχόν προς το Λούγκο για το παιχνίδι με την ομώνυνη ομάδα, αναφέρεται και στο παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, μέσω ενός δημοσιεύματος, φιλοξενούνται δηλώσεις διαφόρων ανθρώπων της Χιχόν μεταξύ αυτών και του πατέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Νάτσο Κάσες, Τσους Κάσες.

H ιστοσελίδα λέει πως μετά το ματς αυτό (Λούγκο-Χιχόν) ο κ. Κάσες θα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στην Κύπρο και στο ματς ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, καθώς στην ΑΕΚ παίζει ο γιος του, Νάτσο, ο οποίος ήταν σημαία στην Χιχόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

Πριν καλά-καλά συστήσει το νέο κίνημα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τις δηλώσεις του στις «ΑΙΧΜΕΣ», ότι στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε πει σε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Μιχαηλίδη, ότι η απόφαση που θα εξέδιδε το Ανώτατο Δικαστήριο, θα ήταν ομόφωνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE