Τι γυρεύει το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στο ματς Λούγκο-Χιχόν

Τι γυρεύει το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στο ματς Λούγκο-Χιχόν

Ισπανική ιστοσελίδα η οποία κάνει αναφορά στο ταξίδι των οπαδών της Σπόρτινγκ Χιχόν προς το Λούγκο για το παιχνίδι με την ομώνυνη ομάδα, αναφέρεται και στο παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, μέσω ενός δημοσιεύματος, φιλοξενούνται δηλώσεις διαφόρων ανθρώπων της Χιχόν μεταξύ αυτών και του πατέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Νάτσο Κάσες, Τσους Κάσες.

H ιστοσελίδα λέει πως μετά το ματς αυτό (Λούγκο-Χιχόν) ο κ. Κάσες θα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στην Κύπρο και στο ματς ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, καθώς στην ΑΕΚ παίζει ο γιος του, Νάτσο, ο οποίος ήταν σημαία στην Χιχόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE