Τεράστιος ο Αζάρ! «Έφτιαξε» τη μέρα ενός μικρού θαυμαστή του… (photos)

Τεράστιος ο Αζάρ! «Έφτιαξε» τη μέρα ενός μικρού θαυμαστή του… (photos)

H Tσέλσι επικράτησε με 4-0 της Μπράιτον εκτός έδρας και ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος πέτυχε το 100ο γκολ της καριέρας του, «έφτιαξε» τη μέρα ενός μικρού θαυμαστή του.

Επιβεβαιώθηκε, για άλλη μια φορά, ότι αν ζητήσεις, δεν παίρνεις.

Kι έτσι ο πιτσιρικάς σήκωσε ένα χαρτί ζητώντας από τον Αζάρ να του δώσει τη φανέλα του.

Ο Βέλγος το είδε και μετά το τέλος του αγώνα, δεν χάλασε το χατίρι στον μικρό θαυμαστή του, ο οποίος έφυγε από το γήπεδο πανευτυχής.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.