Στην Κύπρο για Σεμέδο οι Νορβηγοί

Στην Κύπρο για Σεμέδο οι Νορβηγοί

Στο νησί μας βρίσκονται άνθρωποι της νορβηγικής Μπόντο Γκλιμτ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γουίλι Σεμέδο της Αλκής.

Η «Αθάνατη» αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Δόξα στις 17:00 και η προσοχή θα είναι στραμμένη στον Γάλλο επιθετικό ο οποίος φέτος σε 18 ματς έχει σκοράρει πέντε τέρματα.

Το πρωτάθλημα στη Νορβηγία ξεκινά στις 10 Μαρτίου με τον Σεμέδο να έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των Νορβηγών οι οποίοι πολύ πιθανόν να κάνουν και επίσημη πρόταση αν δουν αυτά που περιμένουν.

Κάποιες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει ανάμεσα στις δυο πλευρές, ενώ γίνεται κουβέντα για το ποσοστό μεταπώλησης που θα έχει η Αλκή σε περίπτωση που ο Σεμέδο πάρει μεταγραφή από την Μπόντο Γκλιμτ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE