Βροντερό «όχι» στο μέτρο της ΚΟΠ

Βροντερό «όχι» στο μέτρο της ΚΟΠ

Μόλις 67 υποστηρικτές της ΑΕΛ έχουν αγοράσει εισιτήριο, μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ, για το σημερινό εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. 

Είναι βροντερό το “όχι’ των οπαδών της Λεμεσιανής ομάδας, προς αυτούς που τάχα μου, αποφάσισαν το μέτρο της ταυτοποίησης (των φιλοξενούμενων οπαδών στα ντέρμπι) για καταπολέμηση των φαινομένων βίας στα γήπεδα. 

Υπό κανονικές συνθήκες, μερικές εκατοντάδες ΑΕΛιστών, θα πήγαιναν σήμερα στο γήπεδο της Λευκωσίας. 

Άντε να μας πείσουν οι διαχειριστές του δημοφιλέστερου αθλήματος, ότι τους νοιάζει και πολύ που δεν πάει αρκετός κόσμος στα γήπεδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.