O Λαός δεν «προκρίνει» ταυτοποίηση…

O Λαός δεν «προκρίνει» ταυτοποίηση…

Μόλις 325 Ομονοιάτες αποφάσισαν να μπουν στη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων, μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας, για το σημερινό εξ αναβολής ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Μιλάμε για τραγικό νούμερο, λαμβανομένου υπόψη, ότι η Ομόνοια έχει αρκετούς υποστηρικτές και στη Λεμεσό. 

Δε νομίζουμε ότι ο σοβαρότερος λόγος, είναι το ότι ξεκινά αργά (στις 20:00) η συνάντηση. Στέλνει σαφέστατο μήνυμα και ο λαός που υποστηρίζει το “τριφύλλι”, ότι δεν προκρίνει την… λύση της παράδοσης στοιχείων. 

Και πολύ περισσότερο, να αναγκάζονται άνθρωποι που δεν σκαμπάζουν “γρι” απο τεχνολογία, να αγοράσουν εισιτήριο με πιστωτική κάρτα. 

Όλα αυτά για τους… μελετημένους (τρομάρα μας!) διαχειριστές του φουτμπόλ της Κύπρου, προφανώς αποτελούν ψιλά γράμματα.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Όσο είμαι Πρόεδρος, δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε κριτική για την εντιμότητα και τη διαφάνεια»- Τι δήλωσε για τον ανασχηματισμό, την τοξικότητα και τις εκλογές

ΠτΔ: «Όσο είμαι Πρόεδρος, δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε κριτική για την εντιμότητα και τη διαφάνεια»- Τι δήλωσε για τον ανασχηματισμό, την τοξικότητα και τις εκλογές

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σήμερα (1/09) στην εκπομπή «Επίκαιρα» του Plus TV, στην οποία απάντησε σε σωρεία θεμάτων επικαιρότητας που ταλανίζουν την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE