Ο Βενγκέρ αποθέωσε Μαυροπάνο και Ελλάδα…

Ο Βενγκέρ αποθέωσε Μαυροπάνο και Ελλάδα…

Ο Ντίνος Μαυροπάνος θα κάνει απόψε το ντεμπούτο του με την ομάδα U23 της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Αρσέν Βενγκέρ έπλεξε το εγκώμιο του!

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στην αγγλική θητεία του Ντίνου Μαυροπάνου έφτασε. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Έλληνας αμυντικός θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα U23 των «κανονιέρηδων» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για αυτόν, όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό:

«Δείχνει άνετος τεχνικά, δείχνει πολύ ευκίνητος ως αμυντικός., πολύ γρήγορος, πολύ δυνατός σε όλες τις πτυχές της αμυντικής λειτουργίας. Η Ελλάδα είναι μία φανταστική αθλητικά χώρα. Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ τους είναι απολύτως φανταστικά. Έχουν απόλυτη επίγνωση του ομαδικού αθλητισμού και παράγουν φανταστικούς παίκτες. Από όσα έχω δει, ο Μαυροπάνος μπορεί να γίνει ένας εξ’ αυτών, αν εξελιχθεί καλά».

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο στην Κοπεγχάγη, της Δανίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθούν την 1η και τη 2α Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE