Νέο πλήγμα στην Μπαρτσελόνα

Νέο πλήγμα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποκόμισε έναν νέο τραυματισμό και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Άτυχος στάθηκε ξανά ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Το ιατρικό επιτελείο της Μπάρτσα τσέκαρε την κατάστασή του στην προπόνηση της Δευτέρας και όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί έναν μυϊκό τραυματισμό που θα τον αφήσει πάλι εκτός δράσης, αυτή τη φορά για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Νέο πλήγμα με Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE