ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποκοπές δρόμων λόγω επίσκεψης του Βασιλιά της Ιορδανίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποκοπές δρόμων λόγω επίσκεψης του Βασιλιά της Ιορδανίας

Μέτρα ασφάλειας ανακοίνωσε η Αστυνομία, κατά την επίσκεψη του Βασιλιά της Ιορδανίας Abdullah II bin Al-Hussein, την Τρίτη 16/1.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι αύριο Τρίτη 16 Ιανουαρίου, 2018, λόγω της αναμενόμενης επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο της Α.Ε. του Βασιλιά της Ιορδανίας ABDULLAH II IBN HUSSEIN, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Για το λόγο αυτό αύριο (σ.σ. 16/1) θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονται καθήκον στα διάφορα σημεία και επιδείξει τη δέουσα υπομονή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.