Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
“Mε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο, συνεχίστηκε σήμερα (15/01) η προετοιμασία της ομάδας μας.
Όσοι αγωνίστηκαν στο προχθεσινό (13/01) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.
Αύριο (16/01) έχει παραχωρηθεί ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (17/01), όταν και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (Κυριακή 21/01, 16:00)”.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις