Αποθεραπεία και κανονική προπόνηση για ΑΕΚ

Αποθεραπεία και κανονική προπόνηση για ΑΕΚ

Το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ ενημερώνει για την πρωινή προπόνηση της Λαρνακιώτικης ομάδας… Αναλυτικά:

“Mε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο, συνεχίστηκε σήμερα (15/01) η προετοιμασία της ομάδας μας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο προχθεσινό (13/01) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Αύριο (16/01) έχει παραχωρηθεί ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (17/01), όταν και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (Κυριακή 21/01, 16:00)”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE