Οι Καναδοί είναι ακόμα εδώ! Χτύπησαν άλλη πόρτα…

Οι Καναδοί είναι ακόμα εδώ! Χτύπησαν άλλη πόρτα…

Θυμάστε πριν δυο-τρεις μήνες, που εμφανίστηκαν κάποιοι Καναδοί επενδυτές, οι οποίοι είχαν προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας. 

Η γενική συνέλευση του Βαρωσιώτικου σωματείου,είχε μάλιστα εξουσιοδοτήσει τη διοίκηση να μπει ουσιαστικές συζητήσεις μαζί τους. 

Ο Αιχμηρός έμαθε ότι επαφές των δυο μερών δεν οδήγησαν σε τελική συμφωνία. Όμως, οι Καναδοί επιχειρηματίες δεν έχουν εγκαταλείψει το νησί.

Είναι σε συζητήσεις, εδώ και μερικές μέρες,  για ν’ αναλάβουν τη διαχείριση άλλου ποδοσφαιρικού μαγαζιού του τόπου. 

Αν κλείνει το deal, δεν ξέρουμε. Μείνετε συντονισμένοι, για το ότι νεότερο υπάρξει, θα σας ενημερώσει η στήλη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE