Ενημερώνει για την άφιξη και του Ιταλοβραζιλιάνου επιθετικού

Ενημερώνει για την άφιξη και του Ιταλοβραζιλιάνου επιθετικού

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, ενημερώνει για την άφιξη στο νησί μας του Βραζιλιάνου Γκαμπιονέτα, η οποία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης (17/01).

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, υπήρξε ανάλογη επίσημη ενημέρωση για τον Ισπανό Μάνουελ Τόρες (δείτε ΕΔΩ).

Αναλυτικά:

“Στην Κύπρο αναμένεται αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Βραζιλιάνος με Ιταλικό διαβατήριο Ντενίλσον Γκαμπιονέτα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα πανε καλά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Γκαμπιονέτα πέρασε τα περισσότερα ποδοσφαιρικά του χρόνια στην Ιταλία, αφού αγωνίστηκε για σειρά ετών στις Σαλερνιτάνα, Πάρμα, Κροτόνε, Τορίνο, Πίζα και Αλμπινολέφε.

Επίσης έπαιξε στην Βιτόρια στη Βραζιλία, στην Κλουζ Ρουμανίας και τελευταίος του σταθμός ήταν η Hangzhou Greentown στην Κίνα, όπου είχε σε ενάμιση χρόνο 53 αγώνες και 10 γκολ”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE