Νέο για Άρη Σοϊλέδη

Νέο για Άρη Σοϊλέδη

Δεν φαίνεται ότι θα μπορέσει να… στεριώσει στην Κέρκυρα ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας, Άρης Σοϊλέδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα από την Ελλάδα, ο Σοϊλέδης δεν ικανοποίησε με την παρουσία του στους «Φαίακες» και θα είναι και αυτός στον κατάλογο παικτών που θα αποχωρήσει από την Κέρκυρα.

Δημοσίευμα στήλης της ιστοσελίδας marca-sl.gr αναφέρει χαρακτηριστικά:

Εκτός από μεταγραφές στην Κέρκυρα θα συνεχιστούν και οι εκκαθαρίσεις.

Κι ένας από τους παίκτες που θα κληθεί να περάσει την πόρτα της εξόδου – σύμφωνα με όσα μετέφεραν στην στήλη ιαματικές πηγές του Ιονίου πελάγους – είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Παρ΄ότι ο 26χρονος αμυντικός υπέγραψε μόλις το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο με την νησιώτικη ομάδα, οι εμφανίσεις του δεν ανανεώνουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και για το υπόλοιπο εξάμηνο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE