Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου για τον άδικο χαμό του Γιώργου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου για τον άδικο χαμό του Γιώργου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακόμη δεν μπορούν να το πιστέψουν πως μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τον φίλο και συνάδελφο τους, ανήμερα μάλιστα των γενεθλιών του.

Το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας μέσα από μια λύτη ανακοίνωση εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς της οικογένεια του 43χρονου αστυνομικού.

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου έχασε τα μεσάνυχτα ένα άξιο τέκνο της, τον Αρχιαστυφύλακα 2305, Γιώργο Παπανικολάου, τέως από το Τσέρι, ο οποίος υπηρετούσε σε Υπηρεσία του Αρχηγείου.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και δύο παιδιά είναι δεδομένη.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 13/1/2018 και ώρα 12:00 στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Τσέρι.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE