ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο μνημείο της ΤΜΤ ο Ακιντζί για τα έξι χρόνια από το θάνατο Ντενκτάς

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο μνημείο της ΤΜΤ ο Ακιντζί  για τα έξι χρόνια από το θάνατο Ντενκτάς

Εκδηλώσεις μνήμης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13/1 στα κατεχόμενα με την ευκαιρία των έξι χρόνων από το θάνατο του πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς, σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ.

Κατά την εκδήλωση προς τιμή του Ραούφ Ντενκτάς ενώπιον του μνημείου της ΤΜΤ στην κατεχόμενη Λευκωσία θα παραστεί και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ο οποίος θα υπογράψει και το βιβλίο μνήμης.

Θα πραγματοποιηθεί ακόμα εκδήλωση σε πολιτιστικό κέντρο στο οποίο κύριος ομιλητής θα είναι ο γιός του Ντενκτάς, ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος και «υπουργός οικονομικών» Σερντάρ.

Όπως αναφέρεται, κατά την αυριανή ημέρα οι σημαίες στα κατεχόμενα θα κυματίζουν μεσίστιες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE