ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο μνημείο της ΤΜΤ ο Ακιντζί για τα έξι χρόνια από το θάνατο Ντενκτάς

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο μνημείο της ΤΜΤ ο Ακιντζί  για τα έξι χρόνια από το θάνατο Ντενκτάς

Εκδηλώσεις μνήμης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13/1 στα κατεχόμενα με την ευκαιρία των έξι χρόνων από το θάνατο του πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς, σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ.

Κατά την εκδήλωση προς τιμή του Ραούφ Ντενκτάς ενώπιον του μνημείου της ΤΜΤ στην κατεχόμενη Λευκωσία θα παραστεί και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ο οποίος θα υπογράψει και το βιβλίο μνήμης.

Θα πραγματοποιηθεί ακόμα εκδήλωση σε πολιτιστικό κέντρο στο οποίο κύριος ομιλητής θα είναι ο γιός του Ντενκτάς, ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος και «υπουργός οικονομικών» Σερντάρ.

Όπως αναφέρεται, κατά την αυριανή ημέρα οι σημαίες στα κατεχόμενα θα κυματίζουν μεσίστιες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline, ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς μίλησε για τον ρόλο και την ευθύνη της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τονίζοντας πως «είναι υποχρέωση και τιμή μας να ακούγεται η φωνή της χώρας μας στην Ευρώπη».

BEST OF TOTHEMAONLINE